Фирма “Съливер” е създадена през 1995 год. Основен предмет на дейност е търговия с материали и аксесоари за мебелното производство. В складовата база на фирмата се поддържа изключително богата цветова гама от ламинирани плоскости, кухненски плотове и гърбове, водобранни лайсни, PVC и олепилени кантове, ПДЧ и обикновен фазер, ХДФ, суров и фурнирован МДФ, OSB, акрилни плоскости и други материали на български и чужди производители.

Фирмата  непрекъснато се стреми да обогатява и обновява цветовата гама и продуктовия каталог, за да бъде в крак с модните тенденции в мебелното производство и дизайн.

Инвестиционната политика на фирмата е насочена в закупуването на висок клас режещи и кантиращи машини и увеличаване на складовите площи. Съливер ООД разполага с пакеторазкройващи циркуляри и  дървообработващи центри с цифрово-програмно управление, което позволява изпълнението и на серийни и нестандартни поръчки.

За производителите на мебели и за сръчните домашни майстори  фирмата предлага разкрояване и кантиране на детайли с права и криволинейна форма. Услугата се изпълнява от отлични специалисти на професионалните режещи циркуляри и кантиращи машини с много добро качество и за изключително кратки срокове.

Top